Οι ομιλίες μου

Η ομιλία μου επί του Αναπτυξιακού Νομοσχεδίου Η ομιλία μου επί του Αναπτυξιακού Νομοσχεδίου

Για τον Πειραιά μας πρέπει να δοθεί έμφαση στην τουριστική ανάπτυξη. Ώστε η αλματώδης ανάπτυξη του λιμανιού να συνδυαστεί και να αποφέρει αντίστοιχη ανάπτυξη σε ολόκληρη την πόλη.

Η ομιλία μου επί του Αντικαπνιστικού Νομοσχεδίου Η ομιλία μου επί του Αντικαπνιστικού Νομοσχεδίου

Με συνολική και πλήρη αποδοκιμασία της Πολιτείας απέναντι στο κάπνισμα, να βοηθήσουμε τη νέα γενιά να αντιληφθεί τους κινδύνους και να πάψει να μιμείται λάθος πρότυπα.

Η ομιλία μου επί του Νομοσχεδίου για το Μάτι Η ομιλία μου επί του Νομοσχεδίου για το Μάτι

Το Μάτι ήταν μια σκοτεινή στιγμή για όλους τους Έλληνες. Σε αυτές τις πιο σκοτεινές στιγμές μας είναι που πρέπει να εστιάσουμε στο φως. Είμαστε εδώ για δώσουμε πίσω ένα κομμάτι από τη ραγισμένη καρδιά των κατοίκων στο Μάτι. Δεν ξεχνάμε αλλά προχωράμε.

Η ομιλία μου επί του Πολυνομοσχεδίου Η ομιλία μου επί του Πολυνομοσχεδίου

Διευκολύνεται η πρόσβαση των ασθενών στα φάρμακα υψηλού κόστους. Τέλος στις ουρές της ντροπής στα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ. Τα φάρμακα αυτά θα αποστέλλονται στο φαρμακείο της επιλογής του ασφαλισμένου και σύντομα θα μπορούν να διανέμονται και κατ’ οίκον, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τους ασθενείς.

Η ομιλία μου επί του Νομοσχεδίου για το Επιτελικό Κράτος Η ομιλία μου επί του Νομοσχεδίου για το Επιτελικό Κράτος

Το νομοσχέδιο για το επιτελικό κράτος θέτει τις βάσεις για ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό Κράτος, που θα λειτουργεί στην πράξη για την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος. Ίσως φαντάζει υπερβολικά φιλόδοξο για τα δεδομένα της ελληνικής πραγματικότητας, όπως την είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Όμως για να αλλάξει η κατάσταση, πάντα κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή.